Условия за обслужване

Уважаеми посетители, моля, прочетете и се запознайте с настоящите Условия за обслужване на BioAktiv.bg!

 1. Общи условия

Настоящите Общи условия представляват правно споразумение със задължителна, обвързваща сила между магазин BioAktiv.bg и потребителите (Вие) във връзка с услугите, предлагани от www.bioaktiv.bg. С разглеждането на страниците, кликването върху обектите или връзките, разположени на страниците на www.bioaktiv.bg, Вие се съгласявате, приемате и се задължавате да спазвате тези условия за обслужване.

 

BioAktiv.bg е собственост на „Идеята МИ“ ЕООД, официален дистрибутор за България на „ЕМД Експертс“ ЕООД – официален вносител за България на продуктите на BioAktiv GmbH.
„Идеята МИ“ ЕООД е дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България, със седалище и адрес на управление:
гр. Русе, ул. Страхил войвода 5

ЕИК: 203309139;  ДДС номер: BG203309139

 

 1. Поверителност на Вашите данни

BioAktiv.bg обработва и предприема мерки за защита на личните данни на потребителите, съгласно изискванията на Закона за защита на личните данни. Потребителите се съгласяват, че BioAktiv.bg и/или негови подизпълнители имат право да обработват личните им данни във връзка с използването на услугите на уебсайта. За да Ви обслужваме и изпълняваме Вашите поръчки, е необходимо предоставяне на следните данни:

– име и фамилия
– e-mail
– телефон за връзка
– адрес за фактура и доставка
– пощенски код

Впоследствие имате възможност да коригирате тези данни от Вашия личен профил.

Данните, които ще получим при поръчката, регистрацията или разглеждането на страниците, ще бъдат използвани за Вашето обслужване – приемане и изпълнение на поръчки, абонамент за новини, връзка с Вас, рекламна комуникация или дейности, свързани с поръчката и подобряване на обслужването на BioAktiv.bg. Ние гарантираме, че тези данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица, освен в случаите, когато гореописаните действия се извършват от подизпълнител на BioAktiv.bg. Потребителите, абонирани за новини от нас, могат да прекратят абонамента си по всяко време от линка в края на всяко съобщение.

 

 1. Поръчка

Всяка поръчка на продукт или услуга през системата на BioAktiv.bg е свързана със задължение за плащане по избран от Вас начин. В процеса на поръчка имате възможност да видите визуализация, описание и цена на продуктите, които купувате, Вашите имена, e-mail, телефон, адрес, пощенски код, начин на доставка и начин на плащане. След приключване на поръчката и ако това е първата Ви поръчка, на посочения телефон ще получите обаждане от нас с потвърждение на информацията.

 

 1. Цени

Всички цени са в лева, с включен ДДС. Цените на продуктите са показани без цената за доставка, за която можете да се информирате след като направите поръчката в текстов вид под сумата на поръчката.

 

 1. Проблеми при изпълнение на поръчката

Въпреки че се стремим да изпълняваме всички поръчки точно, изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано поради някоя от следните причини:

 1. Правим всичко възможно да разполагаме с наличност и да обновяваме наличностите своевременно, но е възможно да не разполагаме с някой от поръчаните продукти.
 2. Посочили сте грешни или непълни данни за доставка – имена, адрес, телефон, пощенски код.

При несъответствие между получените и поръчаните продукти или възникване на неточност по наша вина, ще поемем разходите по връщане и замяна на несъответстващите продукти. При невъзможност за доставка не по вина на BioAktiv.bg (не се намирате на посочения адрес или не отговаряте на обажданията на доставчика), Вашата поръчка ще бъде върната при нас, докато се свържем с вас.

 

 1. Плащане

Предлагаме 1 начин за плащане – плащане при доставка: при получаване на поръчката, плащате на куриера.

 

 1. Доставка и получаване на продуктите

Доставката се извършва до адрес, избран от потребителя в процеса на поръчка, след попълване на точен адрес, имена, пощенски код и допълнителни инструкции. Доставката е безплатна при поръчка на стойност над 60 лв. Към поръчки на стойност до 60 лв. се добавя такса за доставка на стойност 3,90 лв.

 

 1. Отказ от поръчка и връщане

Можете да върнете закупените от нас продукти без причина за връщане в рамките на 14 дни от датата на закупуването при следните условия:

– Продуктите са в оригиналната си опаковка

– Няма следи от употреба, нарушен вид или зацапване

– Включвате оригиналната фактура/касов бон или поръчка, с която сте получили продуктите (с вашата поръчка ще получите придружаващ документ – фискален бон при плащане при доставка или фактура по ваше желание)

– Разходите по връщането на продуктите са за Ваша сметка
Сумите възстановяваме само по банков път на Ваша лична сметка, в срок до 14 дни от датата, на която сте ни уведомили за Вашия отказ от поръчка.

 

Адрес за връщане на продукти:

„Идеята МИ“ ЕООД
гр. Русе
бул. Липник 106 – складова база НИПКИ – склад „Инаут Трейд“ ООД

 

 1. Рекламации и въпроси към нас

Моля, свържете се с нас на телефон +359 885 009 222, за да обсъдим всякакви въпроси, свързани с продуките или услугите, предоставяни от BioAktiv.bg.

 

 1. Съдържание и авторски права

Уебсайтът съдържа авторски материали и текстове, изображения, графични лога, графики, лога на търговски марки, бази данни и софтуер, които са собственост или са лицензирани от BioAktiv.bg и са  защитени от българските и други приложими закони и конвенции за авторски, сродни и други права върху интелектуална собственост.  Възпроизвеждането на съдържанието на уебсайта и/или който и да е негов елемент, обект на интелектуална собственост,  може да се извършва само и единствено с писменото съгласие на BioAktiv.bg или на неговите праводатели. Използването на услугите и на уебсайтa не предоставя на потребителите каквито и да е права върху обектите на интелектуална собственост в цялост, нито върху която и да е част от тях.

 

 1. Продукти

Информацията и продуктите на този сайт не са предназначени за диагностика, лечение или превенция на заболявания и здравословни проблеми.