добавка за кучета

BioAktiv за КУЧЕТА


  • За по-здрав организъм
  • Укрепва имунната система
  • По-добро храносмилане
  • Хубав и лъскав косъм
  • 100% натурален продукт, без странични ефекти

 

Всички ние желаем домашните ни любимци да са здрави и да живеят колкото може по-дълго с нас и семейството ни. BioAktiv за КУЧЕТА е добавката, която ще осигури на твоя четирикрак приятел по-висок имунитет, по-добър чревен баланс, повече уравновесеност и не на последно място, ще му помогне да изглежда много по-добре. Благодарение на Биорезонанс-а ще увеличим добрите (аеробни) бактерии в него и така и ще добавим повече здраве! BioAktiv е хранителна добавка с активиран кислород, а колкото повече кислород – толкова повече здраве. BioAktiv е 100% екологичен продукт.

„BioAktiv добавка за КУЧЕТА“ е продукт, който се добавя към водата на кучето целогодишно. Жизнеността и силният имунитет са най-важното за нашите домашни любимци. Известен факт е, че 60% от имунната система се поддържа в добро състояние благодарение на здравия стомах. Когато балансът в храносмилателната система е добър, организмът е силен и здрав. BioAktiv прави това благодарение на патентования си процес Биорезонанс, чрез който стимулира аеробните бактерии в стомаха на домашният ви любимец да се размножават много бързо. Благодарение на това те започват да работят много повече и това води до подтискане на анаеробните бактерии. Следва намаляване на процесите, свързани с гниене и тези, които протичат с въглерод. Високата концентрация на кислород става причина за това. Намаляваме възможността да се развиват коки и стрептококи. Повишаваме имунитета на животното и балансираме микробиалната среда в стомаха, а от там и в целия организъм. Не на последно място, се намалява миризмата на изпражненията.

BioAktiv за кучета е 100% натурален продукт и притежава всички необходими сертификати за произход и качество – виж тук

BioAktiv за кучета е произведен по патентован процес Биорезонанс – виж тук

 

  БЪРЗА ПОРЪЧКА по телефона на  0883258188
Изчистване
Подходящ

Подходящ за всички породи над 3 месеца, може да се дава чрез храната и водата

Предимства

* Укрепва имунната система
* По-добро храносмилане
* Хубав и лъскав косъм

Дозировка

– До 10 кг 10 мл/ куче / ден
– До 30 кг 20 мл/ куче / ден
– Над 30 кг 30 мл/ куче / ден

Състав

Натриев хлорид с активиране на кислород – чист натриев хлорид 99,9%, минимум 39% натрий, влажност: 99,75%

Тегло

500 ml, 6 x 500 ml

BioAktiv за по-здрави КУЧЕТА
  • За по-здрав стомах
  • Укрепва имунната система
  • Подобрява храносмилането
  • Хубав и лъскав косъм
  • 100% натурален продукт, без странични ефекти

„BioAktiv добавка за КУЧЕТА“ със 100% естествени вещества е комплексно решение за благосъстоянието на животните, като подобрява храносмилането и имунитета им. Тя подпомага и външния вид на животното, като допринася за подобряване на общото състояние и козината, намаляване на агресивността и увеличаване на жизнеността. Действа благоприятно върху репродуктивността и настроението на любимците. Благодарение на подобреното храносмилане се постига по-добро усвояване на храната. Продуктите BioAktiv достигат чрез храната и до фекалиите на животните, като осигуряват тяхното хомогенно състояние, липса на твърди отлагания и силно намалено количество амоняк.
„BioAktiv за кучета“ е и перфектната добавка при преминаване от млечно хранене към твърда храна. BioAktiv е БИО продукт, който стимулира бързото размножаване на аеробните/добрите бактерии и съдържа активиран кислород.

 

* BioAktiv трябва да се съхранява на сухо и тъмно място, далеч от пряка слънчева светлина или ярка изкуствена светлина, на най-малко 5 метра разстояние от силни магнитни и електромагнитни полета (напр. двигатели) или други форми на лъчиста енергия.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.