BioAktiv е производител на биоактивни продукти

Кои сме ние

Предназначени както за професионалните животновъди и земеделци, така и за любители-градинари и собственици на домашни любимци.

Компанията BioAktiv GmbH е създадена през 1994 г. във Würchwitz, Германия. Нейният основател, Адалберт Барт, е дипломиран машинен инженер физик, който през 1991 г. участва в разработването на природни продукти от естествени материали, които да подобрят хомогенизацията на животинския тор в торохранилищата, да втечнят фекалиите в каналите под скарите на животните, да намалят  количеството амоняк и да разтворят отлаганията и плаващите варовикови натрупвания.

Към днешна дата продуктите на BioAktiv се разпространяват успешно в 30 държави по цял свят. Те намират приложение в селското стопанство, животновъдството, грижата за домашната градина и домашните любимци и в обработката на оборските торове. Освен това могат да се използват успешно в компостирането и съоръженията за пречистване. По този начин допринасят за по-добър климат, по-здрави растения и животни, ръст в добивите на продукция и стабилизирането на биологичното равновесие в градините и парковете.

В основата на продуктите на BioAktiv са аеробните бактерии, които работят в присъствието на кислород и спомагат за бързото разграждане на отпадъчните вещества с органичен произход. Колкото повече са аеробните бактерии в организмите и почвите, толкова повече полезни вещества достигат до растенията и животните.

Продуктите ни са произведени по специален патентован  физичен метод, наречен биорезонанс. Този метод използва различни естествени материали (калциев карбонат, магнезиев сулфат, натриев хлорид) като носители на физическа вибрационна информация. Тези носители са вкарани в ултрависоко резонансно поле, където мощен магнитен генератор предава специални естествени вибрации – носители на информация. След няколко часа на резонанс носителят приема тази специфична информация и след това е способен да я пренася по-нататък. На различните продукти на BioAktiv се предава различна специфична информация.
Зад технологията и продуктите, произведени от BioAktiv GmbH, стоят много патенти и сертификати, признати от Европейския съюз – гаранция за високо и постоянно поддържано качество.

„Идеята МИ“ ЕООД е изключителен представител за продажби на дребно на „ЕМД Експертс“ ЕООД – официален дистрибутор за България на BioAktiv GmbH.

Ако вие сте земеделски производител, търговец на едро, зоо магазин или имате нужда от специална консултация,  свържете се с нас в контактната форма и ние до 24 часа ще се свържем с вас, за да уточним какво точно Ви е необходимо.

Вижте референции от клиентите ни от цял свят тук.

 

* Всички препарати на BioAktiv се опаковат ръчно, за да запазят качеството и характеристиките си, достигайки до крайния потребител.